Primeres renovacions Senior A

Journalist Palmarenc 20:22:00
Ja s'han confirmat les primeres renovacions de cara al primer equip del club, es tracta del Gerard Peix i del Joel Duque.

Gerard Peix ha jugat en totes les categories inferiors del club fins a Junior on després va passar pel CEB Palleja i posteriorment en el segon any al CB Santfeliuenc. Aquesta temporada va tornar al nostre club sent una de les apostes del tècnic Ricard Gonzalez a la direcció tot i la seva joventut. El base esquerra tindrà enfront una nova oportunitat per seguir evolucionant i agafant experiència en una categoria exigent.

D'altra banda, Joel Duque va arribar al nostre club a la temporada 2012-2013 en aquell moment al Senior B del club. Durant les temporada 2013-2014 i 2014-2015 ha anat compaginant dinàmiques amb els dos equips del club i és aquesta temporada la 2015-2016 la que ha fet el salt al primer equip. Malauradament en Joel aquest ha tingut una lesió important als inicis de temporada que no li ha permés competir gran part de la temporada, tot i així el capità, ha mostrat ser un exemple i ha estat un suport vital dins del grup en molts moments de la temporada. Aquest any renova amb ganes de poder entrar en competició quan estigui preparat.

Molta sort en aquesta nova temporada als dos!