El Senior A ja té entrenador per la temporada 2016-2017

Journalist Palmarenc 17:33:00
Pocs dies després de finalitzar la temporada, el club va fer saber a l'actual tècnic la intenció per renovar el seu càrrec per la temporada 2016-2017 i el tècnic implicat amb el projecte i el club va acceptar sense vacilar, tenint clar que era la seva prioritat davant de totes.

Aquesta serà la tercera temporada que el tècnic es farà càrrec de l'equip, i ell mateix destaca de la importància d'aquesta temporada on l'objectiu passa per seguir consolidant-se a la categoria de Primera Catalana.

El renovat tècnic ens dona el seu punt de vista:

"La base de l'equip es cada cop més ferma i millora dia a dia, l'anterior temporada quan vaig fer-me càrrec de l'equip a la segona volta va ser de gran exigència mental fins el final aconseguir salvant-nos a la fases de descens contra el CEB Sant Jordi. 
Aquest any s'ha estructurat molt millor l'equip i s'ha creat una atmosfera inmillorable al vestuari que s'ha traslladat a la pista amb generositat i treball col·lectiu. 
La pròxima temporada serà la cuarta que el Sènior A del club competeixi a primera catalana i ens prenem com objectiu seguir tenint un nom en aquesta categoria. La clau d'aconseguir-ho serà intentar mantenir al màxim el bloc jove de jugadors que tenim i el treball, donant-li continuitat al projecte."

En els següents dies s'anirà perfilant la plantilla de la temporada següent, però el tècnic ja ha deixat clar que no voldrà molts canvis.

Desde aquí li dessitgem molta sort el tècnic palmarenc per aquesta nova temporada.