Josu i Juanjo dos més pel Senior A

Journalist Palmarenc 23:33:00
Els següents en renovar en el primer equip del Club Basquet La Palma son Josué Colusso i Juanjo Valero. Ambdos jugadors fitxats aquesta temporada provinents del CB Santfeliuenc de tercera catalana.

Josu Colusso l'aler-pivot ha trencat totes les expectatives, amb sacrifici, consistència, treball i joc col·lectiu, ha demostrat ser un jugador molt capacitat on destaca per les seves capacitats defensives, suplint la seva mancança d'alçada amb col·locació, força i contundència, totes aquestes virtuts li han permés ser un jugador més que present en les rotacions interiors de l'equip, on ha tingut una presència destacada en molts partits de lliga. La pròxima temporada per ell, és de nou un repte per seguir evolucionant a favor de l'equip.

D'altra banda, Juanjo Valero, arribat a mitjans de novembre, ha tingut la dura feina d'aclimatar-se a una categoria exigent com és la primera catalana. Amb treball i esforç ha sigut capaç de fer-se un lloc en les rotacions exteriors de l'equip, inclús tenint moments de joc molt bons durant la temporada. El base-escolta es capaç d'anotar de 6'75, com sobre bot, un jugador molt ràpid de mans i de cames el fan un jugador molt dificil de superar defensivament. Aquest any té de nou una oportunitat per seguir treballant i millorant.

Us dessitgem grans èxits amb nosaltres!